Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:40:48 Van Noortstraat Nijkerkerveen 67731 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

donderdag 24 augustus 2017
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 24|08

VEENENDAAL - De bestuurder van een Renault kreeg aan het einde van woensdagavond de schrik van zijn leven. Terwijl hij op de Kleine Beer reed, zag hij ineens rook uit het dashboard komen.

 

De man reageerde direct; hij zette de auto stil en stapte uit. Dat bleek een slimme beslissing, want al snel stond de auto in lichterlaaie.

 

De brandweer was er snel bij en kon het voertuig makkelijk blussen. Helaas had het vuur zo snel om zich heen geslagen dat de auto volledig uitgebrand was.

 

Hoewel de auto total-loss afgesleept moest worden, kwam de bestuurder met de schrik ...

GISTEREN 23|08

VELP - Woensdagavond omstreeks 19.35 uur kwam er een melding van een vechtpartij aan de President Kennedylaan in Velp ter hoogte van het gebouw De President.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Eén persoon is bij de vechtpartij licht gewond geraakt en gaat mee naar het ziekenhuis.

 

De President is een voormalig kantoorgebouw dat getransformeerd is tot een appartementencomplex met zogenaamde flexrooms.

1/1

GISTEREN 23|08

BARNEVELD / SCHERPENZEEL -  Woonzorgcentrum Huis in de Wei in Scherpenzeel en Ruimzicht in Barneveld beschikken sinds kort over een mobiele ‘tovertafel’. De tovertafel is een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel die op elke gewenste plek neergezet kan worden en ouderen met dementie tal van mogelijkheden biedt. 

 

Zorg waarbij de beleving centraal staat wordt steeds belangrijker om bewoners actief te houden. Zorggroep ENA is tot de aanschaf van dit mobiele instrument overgegaan om haar bewoners met dementie te blijven prikkelen en stimuleren. Bovendien sluit de ...

1/1

GISTEREN 23|08

AMERSFOORT - De politie kreeg woensdagmiddag een melding van een vechtpartij op het winkelcentrum in Vathorst. Rond de vechtpartij was een grote groep jeugd aanwezig.

 

Agenten hebben twee vechtersbazen aangehouden voor verstoring van de openbare orde. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De politie zal de komende tijd extra toezicht houden rond het winkelcentrum.

GISTEREN 23|08

ZEEWOLDE - Op de Gruttoweg in Zeewolde is woensdagochtend een personenauto in botsing gekomen met een tractor. De bestuurder van de personenauto had de situatie verkeerd ingeschat, waardoor deze aanrijding tot stand is gekomen.


Gelukkig gaat het naar omstandigheden met alle inzittenden van de voertuigen goed. Beiden voertuigen zijn zwaar beschadigd afgesleept.

1/1

GISTEREN 23|08

ARNHEM - De recherche heeft onderzoek gedaan naar een woninginbraak aan de Brinkenhofsestraat in Arnhem. Terwijl de bewoners genoten van hun vakantie werd er eind juli in hun woning ingebroken. De recherche kon na onderzoek vier verdachten aanhouden.


De bewoners gingen in de laatste week van juli met vakantie. Kort na hun vertrek zagen de daders hun kans schoon om in de woning in te breken. Buren die de schade aan de deur en een raam ontdekten belden de bewoners en de politie. Er werd een groot aantal goederen uit de woning ontvreemd. De recherche stelde een onderzoek in. Met de ...

1/1

GISTEREN 23|08

APELDOORN - In de Stationsstraat in Apeldoorn is dinsdagavond omstreeks 21.30 uur een 26-jarige inwoner van Apeldoorn gewond geraakt. Hij zou tijdens een conflict in zijn rug zijn gestoken door een 32-jarige plaatsgenoot. Deze verdachte is even na het incident door de politie aangehouden. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De politie doet onderzoek naar het steekincident en heeft al diverse getuigen gesproken. Ook zijn camerabeelden veiliggesteld om duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd. Vandaag zal het onderzoek worden ...

GISTEREN 23|08

APELDOORN - Op woensdagmiddag 23 augustus kreeg de politie melding van een woninginbraak. Drie mannen waren met een auto gevlogen. Op de A50 konden drie verdachten op heterdaad worden aangehouden.


Rond de klok van 12.45 uur, kreeg de politie vandaag de melding van een zojuist gepleegde woninginbraak aan de Buys Ballotstraat Apeldoorn. Met een signalement werden eenheden aangestuurd en werd via een Burgernetbericht de hulp van burgers gevraagd. De mogelijk gebruikte auto werd op de Zutphensestraat door een motoragent gespot en gevolgd. Met andere eenheden kon de auto dankzij snel ...

DINSDAG 22|08

BARNEVELD - Op 24 augustus 2017 tussen 14.15 en 15.15 uur vindt op het Raadhuisplein in Barneveld weer een beëdiging plaats van militairen die tot het regiment Bevoorradings- en Transporttroepen behoren.

 

Tijdens deze ceremonie leggen de nieuw geplaatste militaire de eed of belofte af. Dit dient altijd zo spoedig mogelijk na het voltooien van de opleiding te gebeuren. Want zonder het afleggen van de eed of belofte mag een militair niet uitgezonden worden.

 

Het afleggen van de eed/belofte is een belangrijke stap voor de militair, dat hem/haar de rest van zijn/haar ...

Meer artikelen