Datum vandaag Tijd 08:48:58 Bernhardstraat Nijkerk 3862CJ 93251 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

dinsdag 21 november 2017

WOENSDAG 08|11

Auto pyromaan actief?

Derde autobrand in korte tijd

NIJKERK – In de nacht van dinsdag op woensdag 8 november 01:50 uur is er een autobrand geweest op de Wittenburg in Nijkerk. De personenauto stond pal naast een flat. De bewoners van de flat werden niet van de brand maar van het autoalarm wakker. De auto stond onophoudelijk hard te toeteren. Ondertussen werd de brand aan de voorzijde van de wagen heviger. Omdat de brandweer snel ter plaatse was kon de brand in de kiem worden gesmoord.

Bij de derde autobrand in korte tijd ontkomt men er niet aan te denken dat er opzet in het spel is. Afgelopen weekend is er autobrand geweest op de Beatrixhof in Nijkerk en nog een week eerder aan de Lindelaan. De politie heeft alle branden in onderzoek.