Datum gisteren Tijd 22:57:43 Toren E Corlaer Wsn Nijkerk Bakboord Nijkerk 3863VC 82812 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-109

dinsdag 17 oktober 2017

VRIJDAG 06|10

Jas is van Anne Faber, rugzak gevonden

HUIS TER HEIDE - Na een fiets en jas, is er vanmiddag een rugzak gevonden in het Blookerpark in Huis ter Heide. De jas is nu zeker van Anne Faber, de rugzak en fiets worden onderzocht.

De vijver in het Blookerpark, waar donderdagavond een zwarte fiets werd gevonden, is vandaag leeggepompt. In de vijver zijn geen nieuwe sporen gevonden die naar Anne leiden. Wel is in het park door de ME vanmiddag een rugzak gevonden. Deze lijkt op de rugzak die Anne waarschijnlijk meehad op haar fietstocht.

De eerste bevindingen uit het onderzoek van het NFI aan de gevonden jas bevestigt dat deze van de vermiste Anne Faber is.

Update 21:00 uur:

Zoekactie ME in Huis ter Heide is beƫindigd. Na de vondst van een rugzak zijn er geen bijzonderheden meer aangetroffen.