Datum gisteren Tijd 22:57:43 Toren E Corlaer Wsn Nijkerk Bakboord Nijkerk 3863VC 82812 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-109

dinsdag 17 oktober 2017

DONDERDAG 05|10

Mogelijk fiets van vermiste Anne Faber gevonden in vijver bij Huis ter Heide

HUIS TER HEIDE - In een vijver aan het Blookerpark in Huis ter Heide is mogelijk de fiets van de vermiste Anne Faber gevonden. Een bergingsbedrijf heeft daar vanmiddag gedregd in het water. Of het om de fiets van Anne gaat is nog niet bekend. De fiets vertoond wel kenmerken van de fiets van Anne Faber.

De vijver ligt vlakbij het fietspad waar gisteren uitgebreid is gezocht en waar mogelijke kledingstukken van Anne zijn gevonden.

Update

Een speciaal team is op dit moment bezig met het dreggen van de vijver waar eerder deze avond de mogelijke fiets van de Utrechtse Anne Faber is gevonden.