Datum gisteren Tijd 22:57:43 Toren E Corlaer Wsn Nijkerk Bakboord Nijkerk 3863VC 82812 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-109

dinsdag 17 oktober 2017

VRIJDAG 22|09

Hennepplantages aangetroffen in bos Zeewolde

Beide "openlucht" plantages zijn inmiddels gerooid

ZEEWOLDE - Op woensdag 20 september 2017 in de namiddag heeft de politie samen met de toezichthouders van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi-en Vechtstreek en Staatsbosbeheer in de bossen gelegen aan de Ooievaarsweg in Zeewolde een volgroeide hennepplantage aangetroffen.

Op dat moment waren twee personen de wietplanten aan het toppen. De twee personen ter zake vermoedelijke overtreding van de Opiumwet aangehouden.

Op donderdag 21 september in ochtend is in het bos gelegen aan de Bingelweg in Zeewolde een hennepplantage aangetroffen.

Er was een persoon aanwezig bij dit plantage, na grote zoekslagen en zelf met hulp van de politiehelikopter is de persoon helaas niet meer gevonden.

Beide "openlucht" plantages zijn inmiddels gerooid.