Datum vandaag Tijd 08:48:58 Bernhardstraat Nijkerk 3862CJ 93251 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

dinsdag 21 november 2017

WOENSDAG 02|08

Verdachten mishandeling in Soest hebben zich niet gemeld

SOEST - De verdachten van de mishandeling in Soest hebben zich niet gemeld. De 6 gezochte jongens worden nu getoond zonder blur. Herken je ze: bel 0800 – 6070.

Uit een groep van 11 zoekt de politie nog 6 onbekende jongemannen die op Lindenlaan een 20-jarige jongeman uit Soest en zijn vader hebben mishandeld. Bijna alles staat op bewakingsbeeld en aan de hand daarvan heeft de politie de 5 andere jongens al herkend.

Het gebeurt in de nacht van 28 op 29 januari 2017 als het 20-jarige slachtoffer samen met zijn vriendin van de kroeg richting huis fietst. Ze moeten langs de groep jongemannen die op de Van Weedestraat staat. Als ze langs de groep fietsen worden ze uitgescholden. Als het slachtoffer roept dat ze normaal moeten doen, gaat de groep achter hem aan en loopt het op de Lindenlaan uit de hand. De 20-jarige wordt fors mishandeld. Wanneer zijn gealarmeerde vader hem te hulp schiet, krijgt ook die klappen.

Signalementen

Verdachte 1:

• donkerkleurig haar
  • normaal postuur
  • gesschatte leeftijd 16 tot 25 jaar
  • droeg een korte, donkerkleurige jas met capuchon.

Verdachte 2:

• geschatte leeftijd 14 tot 20 jaar
  • droeg een jas met capuchon met donkerkleurige vlakken aan de achterkant (ter hoogte van zijn rug) en voorzijde (op borst- en buikhoogte)
  • zijn jas heeft een donkere rand aan de mouwen en onderkant
  • had sportschoenen aan met donkerkleurige en lichtkleurige patronen
  • droeg een donkere broek met lichte vlakken aan de voorkant.

Verdachte 3:

• jongeman
  • droeg een donkere broek
  • had een jas aan met capuchon.

Verdachte 4:

• geschatte leeftijd 14 tot 20 jaar
  • droeg een outfit met capuchon, geheel in legerprint
  • had een lichtkleurige jas aan met capuchon met bontkraag.

Verdachte 5:

• kleiner dan de anderen
  • donker opgeschoren haar
  • droeg een donkerkleurige jas met capuchon
  • had een lichtkleurige broek aan.

Verdachte 6:

• blanke huidskleur
  • kleiner dan de anderen
  • droeg een dunne donkere jas met capuchon
  • op zijn jas zat links ter hoogte van de borst en aan de rechter achterkant een lichtkleurig teken
  • droeg een sportbroek met strepen aan de zijkant
  • had donkere schoenen aan met reflecterende veters en een reflecterend vlak aan de achterkant
  • droeg een donkere pet met een lichtkleurige teken aan voorzijde lijkend op het Nike-logo.

Vragen

• Ben jij één van de 6 verdachten? Meld je dan zelf bij de politie, anders komen we je halen!
  • Weet u misschien wie de verdachten zijn?