Datum vandaag Tijd 17:56:17 Domstraat-west/domstraat Nijkerkerveen 101690 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-102

maandag 18 december 2017

VRIJDAG 28|04

400 liter diesel het riool in

NIJKERK – Vrijdagochtend heeft een chauffeur van een vrachtwagen de bocht iets te krap genomen. De man wilde wegrijden van een bedrijventerrein en zag een hoge rand van een bloembak over het hoofd.

De dieseltank van de vrachtwagen werd hierdoor opengereten met als gevolg dat alle brandstof op de weg belandde. Handhaving en milieudienst zijn ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en voor zover mogelijk te beperken.

De Gildenstraat is een groot deel van de dag afgesloten geweest om de opruimwerkzaamheden te kunnen uitvoeren.