Datum vandaag Tijd 11:40:48 Van Noortstraat Nijkerkerveen 67731 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

donderdag 24 augustus 2017

DINSDAG 25|04

Dode bij ongeval op A28 bij Ermelo

ERMELO - Op de A28 bij Ermelo heeft dinsdagmiddag een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Daarbij is één man om het leven gekomen.

Bij het ongeluk waren twee vrachtwagens en een busje betrokken. Hulpdiensten zijn ter plaatse en er zijn meerdere rijstroken afgesloten.

Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk.

Omrijden

Richting Zwolle heeft zich al vanaf Nijkerk een file opgebouwd van bijna 10 kilometer. De vertraging loopt op tot meer dan een uur. Verkeer dat de file wil vermijden kan omrijden over Apeldoorn via de A1 en A50. Helemaal filevrij gaat dat niet, maar het is een beter alternatief dan de A28.