Datum gisteren Tijd 22:54:55 Galvanistraat Nijkerk 3861NJ 76786 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

dinsdag 26 september 2017

DINSDAG 23|02

Bewonersavond inbraakpreventie en 1000-ogen

HOEVELAKEN - In Hoevelaken is een project gestart om de veiligheid in uw wijk te waarborgen. Dit project heet 1000-ogen en wordt opgezet door verschillende wijkbeheerders in samenwerking met de politie en gemeente Nijkerk. Veel inwoners hebben zich hierbij inmiddels aangesloten. Graag nodigen wij u van harte uit voor een ontmoetings- en informatieavond over de veiligheid in uw wijk.

Programma
De wijkagent geeft aan hoe veilig de wijken in Hoevelaken zijn. Verder licht hij het project 1000-ogen toe. Vervolgens maakt u kennis met de wijkbeheerders van dit project en presenteren zij hun aanpak. Ook nodigen zij u uit om deel te nemen als u nog niet bent aangesloten bij de Whatsapp-groep in uw wijk.

Tenslotte vertelt een ex-inbreker over zijn bevindingen in uw wijk. Hij is 's middags uw wijk in gegaan om uw woning/schuur/auto te controleren op inbraakgevoeligheid.

Wanneer: op donderdag 3 maart 2016
Tijdstip: van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie: in de aula van het Van Lodenstein College, aan de Zuiderinslag 1, 3871 MR Hoevelaken

Woont u niet in Hoevelaken maar bent u ook geïnteresseerd, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Hopelijk ontmoeten wij u op donderdag 3 maart 2016 tijdens de bewonersavond.