Datum vandaag Tijd 08:48:58 Bernhardstraat Nijkerk 3862CJ 93251 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

dinsdag 21 november 2017

ZONDAG 31|01

Automobilist zwaargewond bij aanrijding op de Beulecamperweg

NIJKERK - Een automobilist is zondagmiddag frontaal op een boom gereden en is hierbij zwaargewond geraakt. Het slachtoffer was dermate ernstig gewond dat een traumateam vanuit Amsterdam per helilkopter naar Nijkerk is gevlogen. Zij hebben het ambulancepersoneel bijstand verleend en het slachtoffer ter plaatse gestabiliseerd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, in een flauwe bocht is het slachtoffer rechtdoor gereden zoals het er nu uitziet. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd, de trauma-arts is hierbij met de ambulance meegereden.